måndag 23 september 2013

Nyttigt del 2

I dag var det dax för andra omgången av markarbets/bomövningar. Dagens övning var mer inriktad på galopp och byggde vidare från förra gången med tätare övergångar och en annan typ av slalom.
Gänget var taggat (och även några av hästarna !?) och det var var kul att se bra fokus från ryttarna. Det blev intressant att se hur ryttarnas och hästarnas styrkor respektive svagheter framträdde tydligare nu när vi var inne på andra omgången av kursen. Hur vissa övningar passar en del ekipage bättre och tvärtom.

Precis som förra gången blev hästarna fina, ryttarna svettiga och alla nöjda och glada =)

Ett av gängen =)

Vi hade tur med vädret och hann avverka båda grupperna innan mörkret föll. Nu får vi trimma vidare under vintern och dra i gång liknande kurser till våren och nästa utomhussäsong!

Jag har också trimmat lite med Roger och bakläxan på läxan gick bra och det är tur att man kan programmera och avprogrammera vissa beteenden utan större problem (ibland!!)

Han kändes fin men det är något jag saknar. Tycker inte riktigt vi rider Med varandra just nu. Förhoppningsvis hittar vi tillbaka till det på torsdagens träning =)

Vi hörs!
/ Sophie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar