lördag 24 augusti 2013

2a med 68% i debuten =)

Duktiga Roger skötte sig fint på dagens tävling =)

Jag fick inte bästa känslan på framridningen, han var lite okoncentrerad. Ryggning (som han iofs inte riktigt kan) hade han helt glömt bort hur man gjorde.
Känslan blev lite bättre när vi kom in på banan men det var lite av och på och jag hade honom inte 100 framför skänkeln hela tiden.
I halten innan ryggningen skulle jag rätta hans uppställning lite för att bädda för en okej ryggning. I stället ställde han ut ena bakbenet jätte mycket och då är det svårt att komma bakåt !? Ingen ryggning där inte!
I ena skänkelvikningen for han i väg och trodde det var mellantrav. Jag försökte att få honom lite åt sidan utan att börja bromsa. Domaren skrev "var mer  noga med ingången.". Jo jag tackar jag ;)

Finfina 68% blev det i LA-debuten och jag är så glad för min fina Roger. I morgon provar vi igen. Blir spännnade att som om han är trött eller på hugget!Stall LK hade fler framgångar i dag. Min elev Jenny gjorde en jättefin insats med Bazze och var fyra i LB:2. Och inga bockningar i galoppen den här gången ;) Stort Grattis!

Vi hörs i morgon!
/ Sophie

1 kommentar: