torsdag 20 december 2012

Julstress?

Tiden springer på och december månad är väldigt stressig då jag jobbar typ dygnet runt på mitt andra jobb. Så det är ett slit att få i hop det med hästar, träningar, maken, julplanering och husbygge. Dessutom har jag varit sjuk ett par dagar. Men jag får ta en sak i taget så brukar det lösa sig.

Roger och jag på en kall men mysig tur
 
Just i dag är jag ledig på dagen och jag passar på att stöka lite hemma, fixa julkort, lite husbyggeplanering, blogga och komma på dom sista julklapparna (som min stackars make får ge sig ut i julkaoset för att inhandla! Jag är ju inlåst på jobbet!)
 
Två söta tjejer på väg till hagen
 
Förra veckan var det som bekant GANSKA kallt! Men jag kämpade på med mina hästar i full utstyrsel och tre par byxor och säkert fyra par tröjor!
Även mina elever var envisa som synden och det var bara onsdagsträningarna som ställdes in då det var -18 innan lektionerna ens dragit i gång!
 
Tuffingar som jobbade i kylan
påpälsade och med frost på nos och ögonfransar
 
Jag undrar om den här vintern kommer vara så svängig som från regn till snö till -20 till + 2 hela vintern.... Lite svårt att klä sig rätt på morgonkvisten!
 


Lätt att komma i julstämning!
 

Nu är det lunchdax, sedan ska jag och Zigge jobba i ridhuset. Fiona och Roger har vinterledigt, passar på nu när jag har mer fullt upp än vanligt!
 

Två av LK´s många sötnosar!
 
Vi hörs!
/ Sophie


 

1 kommentar: