Team Sittupp 2022

 Team Sittupp 2022

Nu kan du som tränar regelbundet för mig och är minst 18 år 2022, ansöka till Team Sittupp 2022! 

Under tre fantastiskt roliga och givande  år, har Team Sittupp utvecklats till att bestå av ambitösa tävlingsryttare, som vill framåt i sin ridning och utvecklas på tävlingsbanan. 

Det allra viktigaste är dock vår gemenskap, teamkänslan, engagemang och stöttning i både mot och medgång! I teamet har vi högt i tak och ingen prestige!

Under 2021 inriktade sig teamet på Ryttaren, vilket var mycket uppskattat och givande. Därför är jag glad att kunna berätta att även under 2022 kommer Lina Alm, ultramaratonlöpare och med ett stort intresse kring hälsosam livstil, vara teamets Personliga Tränare!

Temat 2022 kommer att vara inriktat på hur vi ska kunna prestera som bäst på tävlingsbanan!

Under året kommer vi bland annat ha en avsutten frågestund med Emma trygg, Trygg Coaching (Licensierad mental tränare och Certifierad internationell coach) Tryggcoaching.se samt en föreläsning med Linda Söderberg Fång (equiterapeut med lång erfarenhet av tävlingshästar upp till högsta nivå), med inriktning på hur vi kan hjälpa våra tävlingshästar i vardagen

Som teamryttare satsar du på din ridning, oavsett om du drömmer om att rida LA eller på högsta nivå. Det ditt engagemang och din vilja att bli bättre som räknas! Du behöver ha tävlingserfarenhet sen tidigare. Du vill bidra till en god sammanhållning i gruppen och du vill dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter, och även ta tillvara på andras.

Du tränar regelbundet, minst en gång i månaden för Sophie, och har även henne som din huvudtränare under hela teamåret.

Som teamryttare får du uppgifter och övningar i vårt digitala chatroom, du får tillgång till Sophie, för bl.a. individuell målsättning, planering och coaching på tävling (coachning i mån av tid). 

Det blir både upp -och avsuttna träningar och träffar. Vissa ingår, andra är till reducerat pris.

Upptaktsträff och Teamavslutning med prisutdelning, coaching på tävling, samt alla träffar med Lina Alm, ingår i teamavgiften.


Kostnad: 3000 kr ink. moms

Skicka din intresseanmälan till sittupp@gmail.com och berätta varför du vill vara en del av Team Sittupp och vad just du kan bidra med till teamet. Jag behöver din ansökan senast 1 december 2021.

Antalet platser är begränsat, teamryttare från 2021 har företräde på platserna. 

Om du ej kommer med i teamet denna gång, har du en garanterad plats i Team Sittupp Online. Att ha deltagit i Onlineteamet är meriterande när man ansöker till Team Sittupp, då man i Online Teamet går igenom många av dom områden som Team Sittupp redan har arbetat med under åren.

Blir du erbjuden en plats och tackar Ja, är anmälan bindande. Anmälningsavgiften betalas i januari 2022, anmälningsavgiften återbetalas ej. 

Upplägget är med reservation för ev. ändringar.





Varmt Välkommen med din ansökan till Team Sittupp 2022

// Sophie




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Team Sittupp Junior 2023

Pay and Ride på Stall Hillerstad

Team Sittupp Jubileumsåret 2023!